"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cemil Çiçek: Mahkemeye ben başvurmadım

26 Kasım 2014, Çarşamba 16:42
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Soruşturma Komisyonu çalışmalarına yayın yasağı getirilmesi için mahkemeye yaptığım herhangi bir başvuru yoktur. Sayın Kılıçdaroğlu’nun ifadesi son derece yakışıksız ve yalandır" dedi.

Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP İstanbul Bölge Toplantısında kendisine yönelik sözlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını yurt dışı programında öğrendiğini ifade eden Çiçek,  şunları kaydetti:

"Soruşturma Komisyonu çalışmalarına yayın yasağı getirilmesi için mahkemeye yaptığım herhangi bir başvuru yoktur. Sayın Kılıçdaroğlu’nun ifadesi son derece yakışıksız ve yalandır.

CHP içerisinde çok değerli hukukçular bulunmaktadır. Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu bu konuda mahkemeye nasıl başvuru yapılabileceğini onlardan öğrenebilir ve Anamuhalefet Partisi Genel Başkanı olarak açıklama yapıp TBMM Başkanı'nı zan altında bırakmadan önce gerekli inceleme ve bilgilendirmeyi yapabilirdi.

Sayın Kılıçdaroğlu, yaptığı bu açıklamayla TBMM Başkanı ve TBMM Başkanlığı'na karşı saygısız bir tavır sergilemiştir.

Okunma Sayısı: 499
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı