"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Çevik Bir'leri ne unuturuz ne de affederiz"

16 Kasım 2014, Pazar 18:01
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Genelkurmay İkinci Başkanı Çevik Bir’leri, Kara Kuvvetleri Komutanı Hikmet Köksal, Doğu Aktulga ve diğerlerini… Bu isimleri asla unutmayız. Bazı isimleri ne unuturuz ne affederiz." dedi.

Sincan Kapalı Spor Salonu’nda konuşan Bülent Arınç, yaptığı konuşmada, 28 Şubat sürecinde yaşanılanları hatırlatarak, vatanseverliğin top ile tüfek ile kazanılamayacağını, seçim ve sandık ile gerçekleşeceğini söyledi. Arınç, Sincan’ı suçlu ilan edenlerin, Türkiye’ye korku verenlerin hepsinin gittiğini belirterek, "Sonunda 1 yıl önce 28 Şubat’ın sanıkları mahkeme önüne çıktılar. İki büklüm idiler. Suçu birbirinin üstüne attılar. O iddianame Türkiye’nin ne kadar masum olduğunu gösteriyor. O iddianame, birilerinin darbe üretmek için ne yaptığını gösteriyor. Sincan kazandı, Türkiye kazandı," ifadelerini kullandı. 

Etiketler: çevik bir, arınç
Okunma Sayısı: 1097
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı