"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP’den o belgeye tepki yağdı

27 Mayıs 2017, Cumartesi 20:25
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Meclis 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek’in, Fethullah Gülen’in 15 Mart 1967 yılında CHP’ye 5 bin lira bağışta bulunduğuna dair paylaştığı makbuzla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Reşat Petek’e tepki gösteren CHP’li Sındır, “Meclisimizin çatısı altında 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırmak amacıyla oluşturulan Komisyonun Başkanı Reşat Petek, partisinin yıllardır yapmaya alışkın olduğu milleti kandırma çabalarına, sahte ve düzmece bir başka belge ile yenisini eklemiştir” dedi. Darbe komisyonunun CHP’li üyesi Aykut Erdoğdu ise, belgeye ilişkin şunları söyledi: “Bu belge internet satış sitelerinde koleksiyoncular tarafından asılan boş makbuzların temin edilerek sonradan üzerine doldurulması sonucu elde edilmiştir. Bu makbuzlar seri halde İnternet sitelerinde satılmaktadır. Bir çocuk zekasıyla bu makbuz satın alınmış üzerine Gülen’in bağış yapmış gibi gösterilerek sahtekarlıkla bağış yaptığı gösterilmiştir. 5 bin lira o tarihte 560 dolar bir vaiz maaşı ortada. Bu kadar ahmakça ve vicdansızca ahlâksızca bu iftiranın atılmasını kınıyoruz bu iftirayı yargıya taşıyacağız.

Etiketler: chp
Okunma Sayısı: 1917
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı