"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP, Enis Berberoğlu için Anayasa Mahkemesi'ne başvurulacak

23 Haziran 2017, Cuma 10:08
​Adalet Yürüyüşü'nün 9. gününe başlamadan önce açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah Enis Berberoğlu için Anayasa Mahkemesi'ne başvuru yapılacağını söyledi

Adalet Yürüyüşü'nün 9. günü öncesinde açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Enis Berberoğlu için Anayasa Mahkemesi'ne başvurulacak" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Güzel bir güneş var. Atmosfer oldukça güzel. 9. güne biraz sonra başlayacağız. Önce Dertli'nin mezarını ziyaret edeceğiz. Bir Fatiha okuyacağız. Adalet yürüyüşümüz devam ediyor. Toplumun her kesiminden sağolsunlar vatandaşlarımız var."

"BU SABAH ENİS BERBEROĞLU'NUN AVUKATLARI AYM'YE BAŞVURACAKLAR"

"Bu sabah Enis Berberoğlu'un avukatları Anayasa Mahkemesi'ne başvuracaklar. Bu da önemli bir aşama. Umuyorum adalet yerini bulmuş olur. Yaptığımız yürüyüş kutsal bir yürüyüştür. 80 milyonu ilgilendiren bir olaydır. Dolayısıyla hepinize çok teşekkür ederim."

Okunma Sayısı: 1475
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı