"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP grubu, adayını belirlemek için yarın toplanacak

03 Mayıs 2018, Perşembe 11:18
CHP Grubu, yarın saat 10.00'da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda düzenlenecek tanıtım öncesi basına kapalı toplanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde cumhurbaşkanı adayı belli oluyor. CHP grubu yarın sabah 09.30'da cumhurbaşkanı adayını belirlemek için toplanacak.

CHP'den daha önce yapılan açıklamada cumhurbaşkanı adayının Cuma günü kamuoyuna duyurulacağı belirtilmişti.

CHP Grubu, yarın sabah cumhurbaşkanı adayının tanıtımının yapılacağı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda basına kapalı toplanacak.

Parti Grup Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, basına kapalı toplantının saat 09.30'da başlayacağı belirtildi. Toplantının konusunun ise 24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde CHP'nin göstereceği adayın belirlenmesi olarak açıklandı.

Grup Toplantısı sonrasında saat 10.00'da başlayacak etkinlikle cumhurbaşkanı adayının tanıtımı yapılacak.

CHP'nin cumhurbaşkanı seçim kampanyası ise 13.30'da Birinci Meclis Binası önündeki basın açıklaması ile başlayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İlhan Kesici, Yılmaz Büyükerşen, Muharrem İnce ve Abdüllatif Şener isimleri kulislerde konuşuluyor.

Habertürk TV'den Ömer Topsakal'ın aktardığına göre; Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek grup toplantısı öncesi Muharrem İnce ismi ön plana çıkmaya başladı. Parti kulislerinden öğrenilen bilgiye göre, İnce'nin aday olmasına kesin gözüyle bakılmaya başlandı.

CHP Sözcüsü Tezcan daha önce yaptığı açıklamada, 4 Mayıs Cuma Günü cumhurbaşkanı adaylarını açıklayacaklarını belirtmişti.

AA - Habertürk

Etiketler: CHP,
Okunma Sayısı: 1024
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı