"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP, KHK'lar için olağanüstü toplanıyor

25 Aralık 2017, Pazartesi 10:47
CHP, son yayımlanan 695 ve 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameleri (KHK) görüşmek üzere bugün olağanüstü toplanıyor. HDP de TBMM'ye olağanüstü toplanma çağrısı yaptı.

Partinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısı ile toplanacak olan CHP Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) son kararnameler değerlendirilecek ve yol haritası çıkarılacak. Toplantının öğlen saatlerinde başlaması bekleniyor.

Darbe girişimi sonrası ilan edilen olağanüstü (OHAL) kapsamında çıkarılan son 2 KHK'da yer alan kanunlar tartışma yaratmıştı. KHK'larda terör ve darbe suçlarından yargılananlara tek tip kıyafet şartı getirilmiş, 15 Temmuz ve sonrasında yaşanan 'terör' olaylarına müdahale eden sivillere yargı dokunulmazlığı getirilmişti.

Etiketler: chp, myk
Okunma Sayısı: 1713
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı