"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP'li Başkan Benli'nin makam otomobiline kurşun

02 Kasım 2016, Çarşamba 23:43
İstanbul Avcılar'da kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından açılan ateşle CHP'li Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin makam otomobilinin ön camına kurşun isabet etti.

Olay bugün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi ile görüşmek üzere park edilen araçtan indikten sonra kim tarafından ateşlendiği belli olmayan bir silahtan çıkan kurşun makam otomobilinin ön camından şoför mahalline düştü.

İhbar üzerine bölgeye güvenlik güçleri sevk edilirken soruşturma ve araştırmaya başlandı. Belediye Başkanı Başkan Handan Toprak Benli, "Aracın içinden şoför dahil hepimiz inmiş olduğumuzdan herhangi bir kimseye isabet etmemiş ve yaralanan olmamıştır. Konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğünce araştırma yapılmaktadır" dedi.

Olay sırasında herhangi bir asker veya düğün konvoyunun geçmesinin söz konusu olmadığı belirtildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1587
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı