"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP’ye kayyım tehdidi

03 Ağustos 2018, Cuma 15:50
CHP’de kurultay için ilk inceleme tamamlandı.

614 noter onaylı imzadan dördünün mükerrer olduğu, bunlar çıkınca 610 olan imza sayısının 5 ismin de artık delege olmaması nedeniyle 605’e düştüğü tespit edildi. 605 isim içinde de imzasını geri çekenler için inceleme yapılacak. CHP’de devam eden imza tartışmalarına dahil olan AKP’li Bülent Turan söz konusu imza  bilgilerinin görsellerini sosyal medya hesabında paylaşarak “Bu işin sonu kayyım!” yorumu yaptı. Turan, “Kayyum kim olur?” sorusunu soran bir takipçisine de “Ben:)” ifadesini kullanarak cevap verdi. Turan’a ana muhalefetten ilk tepki Özgür Özel’den geldi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “AKP’nin grup başkanvekili… İşine bak işine. Kayyım atamadığınız bir CHP kaldı. İnsanda biraz utanma olur “ ifadesini kullandı.

Etiketler: chp, kurultay
Okunma Sayısı: 1296
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı