"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cihan Kahveci: Babamı MOSSAD öldürdü

07 Şubat 2015, Cumartesi 09:08
Eski Maliye Bakanı Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci, babasını İsrail istihbarat servisi MOSSAD tarafından kiralanan Erhan Göksel'in öldürdüğünü iddia etti.

Eski Maliye Bakanı Adnan Kahveci’nin oğlu Cihan Kahveci, CNN Türk televizyonunda katıldığı bir programda babasının suikasta kurban gittiğini ve katili bildiğini iddia etti. Suikastı gerçekleştiren kişinin, Turgut Özal’ı öldüren kişiyle aynı olduğunu söyleyen Kahveci, babasını öldüren kişinin 2010’da ölen Erhan Göksel olduğunu söyledi.

Göksel’in siyasi araştırma şirketi kurduğunu ve siyasilerin yakından tanıdığı bir isim haline geldiğini söyleyen Kahveci, “Türkiye siyasetini de şekillendirdi. O kadar ki şu anki iktidar partisinin, AKP’nin kuruluşunun içinde var. Organizatörlerinden birisi, isim babası” diye konuştu.

Göksel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la 6 yıl çok yakın ilişkileri olduğunu iddia eden Cihan Kahveci, “Bu İsrail gizli servisinin yaptırdığı bir iş. MOSSAD deyince çok klişe geliyor insanlara ama MOSSAD gerçekten eli en kanlı istihbarat servisi” dedi.

“Suikastı İsrail gizli servisinin yaptığını düşünüyorum, belgeleri var” diyen Kahveci, “Gizli servisin yaptığı suikastın belgesi olmaz ama belgesi şu: 10 milyon dolar para için yapıyor (Erhan Göksel) o tarihte bu işi" diye konuştu. Paranın İsviçre bankasına yatırıldığını iddia eden Kahveci, "Aileye çok yakın durduğu için bu kadar geç fark edebildik” diye konuştu.

Cihvan Kahveci, “Bu olayı benim bulmam da gerçekten ironik. Devlet varken, bu kadar emniyet birimleri varken bunu benim ortaya çıkarmam da gerçekten trajikomik” dedi.

Kimdir?

1949 doğumlu devlet adamı Adnan Kahveci, 47. ve 48. hükümetlerde Maliye Bakanı olarak görev aldı. 6 Şubat 1993’te Bolu’da geçirdiği trafik kazasında kendisi, eşi ve 17 yaşındaki kızları öldü.

Okunma Sayısı: 4130
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • TOYGAR

    7.2.2015 12:24:13

    Zamanlaması manidar. Doğrudur veya değildir bilemem. Seçim zamanı söylemeyeydin iyiydi!.. Şimdi sen de paralelci oldun. Adnan Kahveci'ye Allah'tan rahmetler dilerim. Allah taksiratlarını affetsin. Hiç olmazsa O'nun gibi bildiğim kadarıyla dürüst, namuslu, hamiyetperver, vatansever insanları başımıza yeniden nasip etsin. Gelenler, gidenlere rahmet okutuyor çünkü.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı