"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çıray: Bunun faturası ağır olur

02 Ağustos 2018, Perşembe 01:09
İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü İzmir Milletvekili Aytun Çıray bütün ekonomik göstergelerin hızla kötüleşmesi nedeniyle İYİ Parti adına bir basın açıklaması yaptı.

Çıray açıklamasında  Dolar kurunun 4.93 seviyesine yükselmesi başta olmak ekonominin çok kritik sinyaller verdiğine dikkat çekerek “Ekonomideki ciddi bozulmaları dış güçlerin oyunlarına bağlamak gerçekleri kamufle etmenin ucuz ve basit bir yöntemidir. Propagandayla belki sorumluluklar bir süre daha Türk Milletinin gözünden kaçırılabilir. Ama bunun faturası hepimiz için çok ağır olur” uyarısında bulundu.   

Kontrolü kaybettiler

Çıray hükümetin kontrolü kaybettiğini belirtti ve sözlerini şöyle tamamladı: “Sonuç olarak, AKP yönetiminin ülke ekonomisinin kontrolünü kaybettiği açık şekilde görülmektedir. Umuyoruz ki, seçimlerden istediği sonucu alan AKP iktidarı ekonomideki sıkıntıların ‘dış güçlerin oyunu’ olduğu söylemini biran önce terk edip söz verdiği gibi piyasalarda istikrarı sağlar ve vatandaşımızın refah seviyesini yükseltecek politikaları acilen hayata geçirir. Aksi takdirde, ülkemizin ekonomik durumunun çok daha kötüye gidebileceğini üzülerek ve endişe içinde müşahede etmekteyiz.”

Etiketler: aytun çıray, iyi parti
Okunma Sayısı: 5171
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı