"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Cumhur İttifak’ı çatırdıyor mu?

08 Haziran 2018, Cuma 18:39
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP’li vekil adaylarını uyararak “Kendinize dikkat edin” dedi.

MHP’nin resmi Twitter adresi ise Bahçeli’nin sözlerini efektler kullanarak sosyal medya hesabından paylaştı. AKP ile Cumhur ittifakı kuran MHP, bir süredir ittifak ortağı AKP ile özellikle ‘af tartışmaları’ üzerinden polemiğe girdi. MHP, başta Alaattin Çakıcı gibi isimler olmak üzere ısrarla bir af yasasının çıkarılmasını istiyordu. Ancak AKP tarafından bu taleplere olumsuz yanıtlar geldi. Son olarak bugün partisinin Kayseri’deki istişare toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hedefinde AKP’li milletvekili ve milletvekili adayları vardı. Hiddetlenerek konuşan Devlet Bahçeli, “AKP’li milletvekili adayları, kendinize dikkat edin” diye uyarıda bulundu. Bahçeli’nin AKP’li vekilleri hedef aldığı bu sözlerini ise MHP’nin resmi Twitter adresi, zoom ver yıldırım efekti kullanarak sosyal medya hesabından paylaştı. Bahçeli görüntülerde, “Seçimlere çok az bir süre kaldı. ‘Cumhur ittifakı’nı gölgelemek, ‘cumhur ittifakı’nı dağıtmak, ‘cumhur ittifakı’ üzerinde oyunlar kurmak, bu vesileyle Yenikapı ruhu ve ittifak hukukunu zedeleyen özellikle AKP’li milletvekili adayları… Kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin. MHP üzerinde oyun oynamaya kalkmayın. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. İttifakımız, AKP ve MHP’dir.  MHP’yi dışlamaya gücünüz yetmeyecektir. Bunu böyle biliniz” sözlerini kullandı.

 

Okunma Sayısı: 3104
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı