"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı yine milletvekili istedi

19 Nisan 2015, Pazar 20:01
Levent-Rumelihisarüstü metro hattının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni anayasa ve başkanlık sistemi için 400 milletvekili istedi.

Erdoğan, vatandaşlara seslenerek, “Çok çalışmaya hazırız değil mi? Yeni Türkiye için çalışmaya kapı kapı dolaşmaya hazırız değil mi? Ben A partisi, B partisi, C partisi demiyorum, 400 milletvekili diyorum.” İfadelerini kullandı. 

Levent-Rumelihisarüstü metro hattının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çok sayıda milletvekili ve vatandaşlar katıldı. 

Programda vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni anayasa ve başkanlık sistemi için 400 milletvekili istedi. Koalisyon hükümetlerinin Türkiye’ye zarar verdiğini savunan Erdoğan, “Çok koşmamız gerekecek. Çok çalışmaya hazırız değil mi? Yeni Türkiye için çalışmaya kapı kapı dolaşmaya hazırız değil mi? Ben A partisi, B partisi, C partisi demiyorum, 400 milletvekili diyorum. 400 milletvekili Yeni Türkiye. 400 milletvekili yeni anayasa. 400 milletvekili ve başkanlık sistemi diyorum. Millet, milli irade hangi partiye verirse inanıyorum ki o bunu başaracaktır.” şeklinde konuştu. 

İstanbul’a AK Parti döneminde projelerden söz eden Erdoğan, “İstanbul’u toplu taşımada dünyanın en uzun raylı sistemlerinden birine sahip şehir yapma hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Şehrin en doğu ucundan en batısına kadar, en kuzeyinden en güneyine kadar her yerine uzanan raylı sistem hatlarına sürekli yenilerini ekliyoruz.” dedi. 

Etiketler: tayyip, seçim
Okunma Sayısı: 708
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı