"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nın ilk konuğu akademisyenler

14 Ocak 2015, Çarşamba 14:59
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda basına kapalı gerçekleştiren programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyetin ilk yıllarında başlatılan ve pek çok kesimden ismin davet edildiği geleneği Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda sürdürdü.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ilk defa yapılan ve daha önce Çankaya Köşkü'nde düzenlendiği için "Çankaya Sofrası" olarak anılan yemek, Cumhurbaşkanlığı Sofrası adıyla gerçekleştirildi. 

Yemeğe Prof. Dr. Hüseyin Hatemi, Prof. Dr. Osman Can, Prof. Dr. Atilla Yayla, Prof. Dr. Ahmet Çiğdem, Prof. Dr. Fuat Keyman, Prof. Dr. Burhanettin Duran, Prof. Dr. Gülnur Aybet, Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, Prof. Dr. Kemal Sayar, Prof. Dr. Erol Göka, Dr. İbrahim Dalmış, Doç. Dr. Fahrettin Altun, Prof. Dr. Edibe Sözen, Prof. Dr. Ümit Meriç, Prof. Dr. Alev Erkilet ve Prof. Dr. Beril Dedeoğlu katıldı. 

Yemekte İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Savaş Barkçın da hazır bulundu.(AA)

Okunma Sayısı: 1268
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı