"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu, Cübbeli Ahmet Hoca’yı ziyaret etti

23 Mart 2016, Çarşamba 11:36
Başbakan Ahmet Davutoğlu, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'yü ziyaret etti.

Şubat ayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kabul ettiği Cübbeli Ahmet, bu sefer Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu misafir etti. Davutoğlu’nun Cübbeli Ahmet ile kol kola çektirdiği fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı.

Cübbeli Ahmet’in Twitter ve Instagram hesabından paylaşılan fotoğrafın altında “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Cübbeli Ahmet Hocaefendi’yi hanesinde ziyaret ederek sohbet ve muhabbet ettiler. Başbakanımız, ehli sünnet itikadını muhafaza eden biri olması hasebi ile Hocaefendi’nin hanesindeki Saç-ı Şerîf’i ve Sakal-ı Şerîf’i ziyaret etti, ayrıca kütüphanedeki kitaplara göz gezdirdiler” denildi.

Okunma Sayısı: 2894
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı