"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu'ndan 5 yıl sonra bir ilk

28 Aralık 2015, Pazartesi 13:19
Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Sırbistan'ı ziyaret ediyor. Bu ziyaret Sırbistan'a Başbakan seviyesinde 2010 yılından bu yana yapılan ilk ziyaret olacak.

İki ülke arasında “Ram Kalesinin Restorasyonu Hakkında İşbirliğine Yönelik Mutabakat Zaptı" imzalanacak. Ayrıca Türkiye'nin Sırbistan'a yaptığı çocuk felci aşısı bağışına ilişkin “Hibe Anlaşması" ve TİKA tarafından Belgrad Üniversitesi arasındaki işbirliğine ilişkin “Mutabakat Zaptı hayata geçirilecek. Ayrıca ortak kültür mirasını yansıtan Kalemeydan'daki Damat Ali Paşa Türbesi ile Sokullu Mehmet Paşa Çeşmesi ve Bayraklı Camisi Başbakan Davutoğlu tarafından ziyaret edilecek. Davutoğlu ziyareti çerçevesinde Belgrad Yunus Emre Enstitüsünün resmi açılışını yapacak. Başbakan Davutoğlu, ayrıca Sırbistan Ulusal Meclis Başkanı Maja Gojkoviç'le görüşecek. Ziyarette iki ülke işadamları iş forumunda bir araya gelecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Sırbistan Başbakan Aleksandar Vuciç foruma katılıp, birer konuşma yapacak.

 

DHA

Okunma Sayısı: 913
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı