"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye: Ne istiyorsun mübarek?

28 Ağustos 2015, Cuma 14:08
Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Mehmetçik dağda bayırda teröre karşı mücadele verirken sen Ankara’da ‘hayır hayır hayır’ diyorsun ve sadece o mücadele rantı üzerinden bizi de HDP ile hükümete zorlayarak bunun üzerinden prim toplamaya çalışıyorsun” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye şöyle seslendi:

Bugün Sayın Türkeş’e saldıranlar, iftira edenler, hakaret edenler Sayın Bahçeli ile görüşmemizde oraya giderken 5 opsiyonumuz var demiştim. Geri kalan 4 opsiyona da hayır dediğini unutmasınlar. Daha konuşmanın başında terörle mücadele ile ilgili bilgi verdikten sonra bana döndü dedi ki; 'bizim 4 şartımız sebebiyle sizin bunları kabul etmeniz mümkün olmadığı için sizinle koalisyon kurmayız, sizinle seçim hükümeti kurmayız, sizin azınlık hükümetine destek vermeyiz. Siz eğer erken seçim için gelirseniz meclise buna da oy vermeyiz.' Peki ne istiyorsun mübarek. Ne istiyorsun Allah aşkına."  Mehmetçiklerin dağda bayırda teröre karşı mücadele verdiğini anlatan Davutoğlu, Bahçeli'yi eleştirisini şöyle sürdürdü: "Sen Ankara’da ‘hayır hayır hayır’ diyorsun ve sadece o mücadele rantı üzerinden bizi de HDP ile hükümete zorlayarak bunun üzerinden prim toplamaya çalışıyorsun. Millet bunu görmez mi? Allah bunu reva görür mü?

 

Okunma Sayısı: 1043
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı