"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu: Ne olur beni bir daha Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yle muhatap etmeyin

24 Ekim 2015, Cumartesi 14:23
Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim çlışmaları kapsamındaki İzmir programının ikinci gününde, Ödemiş ilçesinde halka seslendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdiği konuşmasında, "Allah, bizi 1 Kasım'dan sonra koalisyona muhtaç etmesin." dedi.

Başbakan Davutoğlu, Ödemiş'teki mitingde yaptığı konuşmada, halktan tek başına iktidar istedi. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi, koalisyon hükümeti kurmamakla eleştiren Davutoğlu, "Allah, bizi kimseye muhtaç etmesin. Allah, bizi 1 Kasım'dan sonra koalisyona da muhtaç etmesin. Komşunuzu, eşinizi, dostunuzu sandığa öylesine aşkla götürün ki ne olur beni bir daha Kılıçdaroğlu ile, Bahçeli ile muhatap etmeyin. Ne olur etmeyin. Bakın konuşuyoruz, Kemal Bey maalesef bırakın hükümet kurmak gibi ciddi bir işi, terörle, yine terör belasıyla biz uğraşırken başbaşa görüştüğümüz konuları bile sır olarak saklamayacak kadar ciddiyetsizlik gösterdi. Bizi onlara muhtaç etmeyin. Bahçeli'ye bir daha bizi gönderip, 'hayır' cevabı almamıza sebep olmayın Allah aşkına." dedi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, mitingin sonunda sahneden özçekim fotoğrafı çekti. 

Okunma Sayısı: 1766
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı