"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DBP Erzurum İl Başkanlığı'nda molotof kokteyli bulundu

07 Aralık 2015, Pazartesi 13:01
Erzurum'un Mahallebaşı semtinde bulunan DBP İl Başkanlığında yapılan aramada, molotof kokteyl, patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ile eylemlerde kullanılan kadın kıyafetleri bulundu. Partinin il eş başkanları ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 6 Aralık günü, hazırlanan patlayıcı maddelerin terör eyleminde kullanılacağı şeklinde ihbar üzerine Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Mahallebaşı'nda bulunan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) binasında arama yaptı. DBP Eş Başkanları B.Y. ve M.S.A.'nın gözetiminde yapılan aramada, 18 molotof kokteyl, el yapımı patlayıcı madde yapımında kullanılan malzemeler, örgütsel içerikli yayınlar, terör örgütünün propaganda fotoğrafları, eylemlerde kullanılan etek ve elbiseden oluşan kadın kıyafetleri ele geçirildi. Olayla ilgili olarak DBP İl Eş Başkanları B.Y. ve M.S.A. ile birlikte H.F. gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Okunma Sayısı: 1395
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı