"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demirtaş 'gazoz' açtı

29 Mayıs 2015, Cuma 16:04
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, mizahçılarla bir araya geldi. Sohbet havasında geçen toplantıda mizahçılar Selahattin Demirtaş’a gazoz açılışı yaptırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sürekli açılış yapmasına göndermede bulunan Demirtaş, “HDP olarak aslında partinin ismini söylemeyeyim gönlümde yatıyor da, tarafsızlığım bozulmasın diye.” ifadelerini kullandı.

Selahattin Demirtaş, öğle saatlerinde Beyoğlu’nda bulunan Cezayir Lokantası’nda mizahçılarla bir araya geldi. Mersin mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sürekli açılış adıyla yaptığı mitinglere göndermede bulunan Demirtaş’ın ‘Gazoz açacaksanız Cumhurbaşkanını arayın gelir açar’ sözleri nedeniyle mizahçıların sürpriziyle karşılaştı. Demirtaş, yerine oturduğu sırada masaya üzerinde ‘Açılış’ ve ‘Büyük Açılış’ yazan iki gazoz getirildi. Gazozları gören Demirtaş, gülerek yanıt verdi.

Gazozların açılışından önce bir konuşma yapmak istediğini söyleyen Demirtaş, “HDP olarak aslında partinin ismini söylemeyeyim gönlümde yatıyor da, tarafsızlığım bozulmasın diye. Büyük hizmetler yaptık memlekete tabi ki açmakta bizim hakkımız en azından arkadaşlarla birlikte bugün bu büyük açılışı da gerçekleştirelim sizde yardım ederseniz? Memlekete hayırlı uğurlu olsun. Ya Allah Bismillah. Bazı açılışlar zor olur işte.” dedi.

Etiketler: hdp, açılış, demirtaş
Okunma Sayısı: 2214
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı