"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demirtaş hakkında suç duyurusu

11 Nisan 2016, Pazartesi 17:51
GRÜ Rektörü Prof. Dr. Attar, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş hakkında, "devlete karşı savaşa tahrik, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

Giresun Üniversitesi (GRÜ) Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Hukuk Enstitüsü Genel Başkanı Avukat Ali Çelikkaya ile Ankara Adliyesine giderek, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Demirtaş hakkında, TCK'nın 304. maddesindeki "devlete karşı savaşa tahrik" ve 216. maddesindeki "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla savcılığa başvurduğunu belirten Attar, dava dilekçesinde Demirtaş'ın Rusya ziyaretindeki tutum ve ifadeleri ile Azerbaycan'ın Karabağ'daki son operasyonlarına yönelik sözlerine yer verildiğini kaydetti.

AA

Okunma Sayısı: 1970
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı