"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demirtaş, soruları sosyal medyadan yanıtlayacak

04 Haziran 2018, Pazartesi 18:00
HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, sosyal medya üzerinden soruları yanıtlayacak. 6 Haziran saat 23.00'a kadar alınacak soruların cevapları, 8 Haziran Cuma günü Demirtaş'ın sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak.

HDP'nin Edirne Cezaevi'nde tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, 6 Haziran Çarşamba günü sosyal medya üzerinden bir basın toplantısı düzenleyecek. Demirtaş, Çarşamba günü sorulacak sorulara Cuma günü sosyal medya üzerinden yanıt verecek.

HDP'nin konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"6 Haziran Çarşamba saat 23:00'e dek Twitter, Instagram ve Facebook'ta #DemirtaşaSoruyorum, #AskDemirtas veya #JiDemirtaşDipirsim etiketleriyle yazılacak sorular derlenerek kendisine iletilecektir. Türkiye ve dünya medyasından gazetecilerin iletecekleri bu sorulara Demirtaş'ın vereceği cevaplar, 8 Haziran Cuma günü içinde kendi Twitter hesabından paylaşılacaktır.

Facebook ve Instagram üzerinden alınacak soruların Demirtaş tarafından iletilecek cevapları da Selahattin Demirtaş Facebook sayfası ve İnstagram hesabından paylaşılacaktır. Dilerseniz sorunuzu video çekerek de paylaşabilirsiniz. Video sorular, ekran görüntüleri alınarak ve sorular yazılı hale getirilerek kendisine iletilecektir."

 

Etiketler: HDP, tutuklu, aday, seçim
Okunma Sayısı: 1634
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı