"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demirtaş'tan 'barajı aşamazsak' tehdidi

03 Haziran 2015, Çarşamba 12:56
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu.

Demirtaş, canlı yayında seçime ilişkin açıklamalarda bulundu.

"BIÇAK SIRTINDAYIZ"

"Elimize gelen verilere göre HDP şu anda bıçak sırtında. Keşke gönül rahatlığıyla geçtik diyebilseydik. Bir oy çok şey değiştirir. Ben tüm Türkiye'den rica ediyorum. Seçim sonucunda 'iyi olma hali' kazansın istiyoruz. HDP'nin yükselişi Türkiye'ye umut olacak. HDP, bütün inançların eşitliğinden yanadır."

İÇ SAVAŞ TEHDİDİ

Demirtaş'ın, konuşmasının devamında kullandığı ifadeler ise dikkat çekiciydi. HDP lideri, baraj altında kalmaları halinde "iç savaş" uyarısı yaptı:

"Barajı aşarsak, hem özgürlüklerimizi genişletiriz hem haklarımızı kazanırız hem de bölünmeden, parçalanmadan iç savaşa etnik savaşa müsade etmeden birlikte yaşarız. HDP'nin büyümesi bu anlama gelir.

Okunma Sayısı: 2738
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    3.6.2015 13:48:04

    HDP'ye oy vereceğimizi yayan ahmaklar ve buna inanacak zavallılar için galiba bu haberler :))

  • Toygar

    3.6.2015 13:28:15

    Demirtaş'ın dün miting meydanlarında "silah zoruyla bize oy verecekse, kimse oy vermesin" diye söylediğini duymuştum. Bu haberle sinekten yağ çıkmasın sonra!.. Herkesin ne mal olduğunu zaten biliyoruz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı