"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrat Parti’den Meral Akşener açıklaması

09 Mayıs 2016, Pazartesi 16:48
Ankara kulislerinde Meral Akşener’in MHP’den dışlanması durumunda, yeni bir oluşumun içinde olabileceği konuşuluyor.

Bu konuda da kulislerde “sıfırdan teşkilatlanmak yerine” var olan bir partinin yönetimini devralma şeklindeki “tavşan parti” formülü dile getiriliyor. Bu konuda da DP iddiası var. Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal’dan ise cevap geldi.

Uysal, “Biz siyasette olan biteni, diğer partilerdeki gelişmeleri nezaket dairesi içerisinde izliyoruz. DP, yapısı itibarıyla ister AKP, ister MHP, ister başka partiler olsun oy geçişkenliği en yüksek parti. AKP’nin Menderes ve Özal vurgusuyla bu büyük misyonun geçmişini yağmalama gayretlerini, zaman zaman MHP de dahil olmak üzere, CHP’nin bize yönelik tasarruflarını görüyoruz. Bu manada bulunduğumuz yerin anlamını da biliyoruz. Bu sebeplerle Sayın Akşener ile ilgili bu tür isnatlar olur, Meral Hanım’ın geçmişte Doğru Yol Partisi’nde görev yapması dolayısıyla, siyaset kürsüsüne DYP ile çıkmış olmasından dolayı tabiidir yorumlar. Meral Akşener Hanım bugün için başka bir partinin genel başkan adayıdır, aynı zamanda üyesidir. MHP’nin içinde bulunduğu bu sürece yönelik ne bizim, ne iktidar partisinin, ne de başka muhalefet partilerinin şu aşamada yorumda bulunması doğru değil” açıklamalarında bulundu.​

Okunma Sayısı: 13792
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ünal cts

    22.6.2016 18:54:26

    şaşırık bunlar kendilerine pay çıkartmaya çalışıyorlar

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı