"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokratik hukuk devleti prensibinden taviz vermeyeceğiz

14 Mart 2019, Perşembe 23:36
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Ay yıldızlı bayrağın altında yaşama iradesi koymuş tüm insanlarla, nimetleri de külfetleri de eşit ve ortak bir paydada paylaşalım istiyoruz. İstiyoruz ki, bu ülkenin evlatları doğduğu topraklarda geleceğini arasın, bu ülkenin insanları hukukundan emin olsun” dedi.

Efeler Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı Mesut Özakcan’ın bir otelde düzenlediği proje tanıtım toplantısında konuşan Uysal, memleketin her yerini karış karış gezip vatandaşlarla buluşmaya gayret ettiklerini söyledi. Uysal, milletin kürsüsünde milletin gerçek gündemini konuşmaya çalıştıklarını aktararak, yerel seçimlerin, milletin hayırlı hizmetlerle buluşması için önemli bir tartışma zemini olmasını istediğini dile getirdi. Uysal, konuşmasını şöyle sürdürdü; “İstiyoruz ki, bu ülkenin evlatları doğduğu topraklarda geleceğini arasın, bu ülkenin insanları hiçbir ayrım gözetmeksizin hukukundan emin olsun istiyoruz. Bütün olumsuz şartlara rağmen, bu büyük ülkenin büyük bedellerle inşa ettiği ve hiçbir şekilde geriye dönülmesine müsaade etmeyeceğimiz demokratik hukuk devleti prensibinden asla ve kata taviz vermeyeceğiz.”

AA

Okunma Sayısı: 1356
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı