"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Denizi doldurup bina yaptılar

25 Aralık 2018, Salı 00:33
Halk Tv’de yayınlanan programda konuşan CHP Bakırköy Belediye Başkanlığı aday adayı Nurdan Erdiş, Bakırköy sahile yapılan dev binaların dolgu alanına yapıldığını öne sürdü.

Olası bir depremde binaların yerle bir olacağını söyleyen Erdiş “ Sonradan mahkeme iptal etmesine rağmen binalar bitmişti. Çünkü kıyı kenar çizgisi değiştirilerek yapıldı. Yalova’yı hatırlayın. Yalova’da binalar denizin içine çökmüştü. Marmara denizinde tsunaminin konuşulduğu ortamda, dolgu alanına bu binalar çok katlı yapılırsa, direkt insanlara ‘ölün’ demek gibi bir şey oluyor.” Binaların yıkılmasa bile suyun içine gömüleceğini belirten Erciş, Çünkü sıvılaşma diye bir şey var. Altı komple su. Oradaki inşaatlarda çalışan işçiler ‘o kadar çok su çıkıyordu ki, yamadık yamadık üzerini kapattık’ diyor. Herhangi bir sallantıda o suyla birlikte toprağın içine göçeceksiniz” ifadelerini kullandı.

İstanbul – Yeni Asya

Okunma Sayısı: 2210
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı