"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Destici: Bu çözüm sürecinin sonucu değil mi?

23 Aralık 2015, Çarşamba 10:49
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Güneydoğu'da PKK bu kadar etkili ise bölgede her gün şehitler veriyorsak, halk bölgeyi terk ediyorsa bu çözüm sürecinin sonucu değil mi?” diye sordu.

Sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapan BBP lideri Destici,

“Terör saldırılarından zarar gören esnafın/vatandaşın zararları tazmin edilecek deniyor, peki bunlara sebep olanlarla ilgili ne yapılacak. Millete ve devlete bedel ödetenler, hata ise de ihanet ise de bunun bedelini ne zaman ödeyecekler.” dedi.

Destici, böyle giderse bölgede devletin, vatanın, milletin birliğinden yana kimse kalmayacağına işaret ederek, şöyle devam etti:

“Geri dönecekler sözünün boş olduğunu söyleyen de biliyor. Barzani şimdi bağımsızlık diyor. Peki, siz şimdi ne diyorsunuz? Yarın PYD de bağımsızlık dediğinde yine mi sus pus olacaksınız? Az seneler önce; Barzani PKK’nın hamisi, Irak'ın toprak bütünlüğünden yanayız, Kuzey Irak'ta oldubitti kabul etmeyiz diyenler; Yıllardır Mavi Marmara ve Gazze üzerinden siyaset yapanlar, eğer 20 milyon tazminatla ilişkiler düzelecekse bu milleti niye kandırdınız. İsrail ile ilişkilerin düzelmesinde üç şarta (Özür, tazminat, Gazze ablukasının kaldırılması) sadakat, iktidarın millete şeref borcudur.” 

Destici paylaşımını Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun

“Ya korkularımızla koyun koyuna yatıp birbirimizle cebelleşmeye devam edeceğiz, ya da korkularımızı yenip geleceğe dev bir adım atacağız.” diye sonlandırdı.

Okunma Sayısı: 1266
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı