"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Destici: Bu cümle yanlıştır ve biz bunu kabul etmiyoruz

19 Haziran 2017, Pazartesi 09:29
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara'dan yürüyüşe başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun demokratik hakkının kullandığını ancak, 'Bütün dünya bizi duysun ki, biz kendi ülkemizde bir dikta yönetimi ile yönetiliyoruz' açıklamasını kabul etmediklerini söyledi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Gaziantep'te partisinin İl Başkanlığı tarafından bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katıldı.

Yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı kutlayarak konuşmasına başlayan Destici, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Katar krizine ilişkin konuşan Destici, Katar'ı teröre destek vermekle suçlayanların önce aynaya bakması gerektiğini söyledi. Destici, şunları söyledi:

"ABD Başkanı Donald Trump'ın Ortadoğu ziyaretinin hemen ardından Katar'a karşı Suudi Arabistan'ın başını çektiği ülkeler tarafından teröre destek veriyor suçlamasıyla ambargo uygulanmaya başlandı. Katar DEAŞ ve El Kaide ile tüm dünya ile birlikte mücadele ediyor. PKK, PYD, YPG ile mücadelede Türkiye'nin yanında yar alıyor. Buna rağmen ABD ve destekçileri Katar'ı teröre destek vermek ile suçluyor. Eğer teröre destek veren ülke aranıyorsa ABD aynaya baksın. Her gün TIR'larla PYD ve YPG'ye silah gönderen Katar değil; ABD, Rusya ve İsrail'dir."

'KILIÇDAROĞLU DEMOKRATİK HAKKINI KULLANIYOR'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Ankara'dan başladığı yürüyüşe de değinen Destici, Kılçdaroğlu'nun demokratik hakkını kullandığını ifade ederek, "Sayın Kılıçdaroğlu demokratik hakkını kullanıyor. Biz Kılıçdaroğlu'nun yürümesine itiraz etmiyoruz, biz yürüyüşü başlatırken yaptığı konuşmada, 'Bütün dünya bizi duysun ki, biz kendi ülkemizde bir dikta yönetimi ile yönetiliyoruz' diye yaptığı açıklamaya itiraz ediyoruz. Bu cümleleri sehven söylenmiş ise düzeltmelidir, bilerek söylenmişse bu cümle yanlıştır ve biz bunu kabul etmiyoruz. Çünkü bu iktidar, millet iradesi ile seçilmiştir ve herkes millet iradesine saygı duymak zorundadır" diye konuştu.

***

Okumak için tıklayınız:

'Adalet' yürüyüşü 4. gününde: Kılıçdaroğlu'nun zor anları...

Meral Akşener'den Devlet Bahçeli'ye: Sayın Bahçeli, için hiç sızlamıyor mu?

''O zaman durum aynen 15 Temmuz'a dönüşür''

Erdoğan: Yargı yarın sizi de davet ederse şaşmayın

'Adalet Yürüyüşü'ne destek büyüyor

Destici'den Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü hakkında açıklama

Yıldırım: Sayın Kılıçdaroğlu baştan biliyor

''3 günlük er 7 aydır hapiste ve avukat tutacak parası yok''

''Kanunun tanımladığı açık suçlardandır''

Yürüyüş devam ediyor: Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'nin eleştirilerine cevap

Yürüyüşünün ilk bölümü tamamlandı: ''Az önce bir haber geldi''

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü hakkında sert açıklama

Kılıçdaroğlu: Bıçak kemiğe dayandı artık, yeter diyoruz

DHA

Okunma Sayısı: 3503
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • abdullahKARA

    19.6.2017 14:31:32

    Destici ne iş yapar bilen varmi

  • Toygar

    19.6.2017 09:52:15

    İnkar etmek delil değildir. Bunun böyle olmadığında delili nedir acaba?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı