"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Destici'den Abdullah Gül açıklaması

25 Nisan 2018, Çarşamba 12:00
AKP yöneticileri Büyük Birlik Partisi'ni (BBP) ziyaret ederek Mustafa Destici ile görüştü. Görüşme sonrası Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geleceğini söyledi.

AKP yöneticileri Büyük Birlik Partisi'ni (BBP) ziyaret ederek Mustafa Destici ile görüştü. Görüşme sonrası Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geleceğini söyledi. Ziyaretin ardından açıklama yapan Mustafa Destici de BBP'nin bu ittifak içerisinde nasıl yer alacağını bu hafta içerisinde netleşeceğini belirtti. Destici, Abdullah Gül ile ilgili sorulara da yanıt verdi.

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi makamında ziyaret etti. Görüşmeye, BBP Genel Sekreter Üzeyir Tunç da katıldı.

Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşeceğini açıkladı.

Destici'den Gül açıklaması

BBP'nin 'Cumhur İttifakı'nda listelere nasıl gireceğinin, bu ittifak içerisinde nasıl yer alacağını bu hafta içerisinde değerlendireleceğini söyleyen Destici Cumhurbaşkanı ile bir iki gün içerisinde görüşeceğini açıkladı. Destici Abdullah Gül ile ilgili soruya ise "Sayın Gül Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en önemli siyasetçilerdendir. Onun da çok yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum. Sayın Gül'ün şu muhasebeyi yapması lazım. 2007'ye dönmesi lazım. O dönem 367 krizi vardı. O dönemde kardeşim diye kendisini aday gösteren bir Erdoğan var. 367 krizini çözen Devlet Bahçeli var. Hiç tereddüet etmeden sayın Gül'ü destekleyen Büyük Birlik Partisi var. Diğer tarafta sayın Gül'ün seçilmemesi için her türlü krizi çıkaranlar var. Bu muhasebeyi yapacaktır. Bu tecrübeye sahip siyasetçidir" yanıtını verdi. 

DHA

Etiketler: BBP, açıklama, AKP, Gül
Okunma Sayısı: 11406
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı