"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Destici'den Kılıçdaroğlu'na: Tamamen siyasi bir yürüyüştür

21 Haziran 2017, Çarşamba 14:29
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Destici, basın toplantısına, İslam aleminin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, başladı.

 

Hakkari Çukurca'daki terör saldırısında şehit edilen Yüzbaşı Murat Üçöz'e Allah'tan rahmet dileyen Destici, terör örgütü PKK'yı ve onun her türlü uzantısını lanetledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Milletvekili Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlattığı tepki yürüyüşüyle ilgili değerlendirmede bulunan Destici, şunları söyledi:

"Adalet ya da hukuk aranan değil, tamamen siyasi bir yürüyüştür. Kendileri de ifade etmektedirler. Zaten bu yürüyüş öncesinde de 'hayır' diyen bütün partileri ziyaret etti. Hatta sadece partileri değil, referandumda 'hayır'a destek veren bütün grupları ve kişileri ziyaret etti. Buradaki amaç 'hayır' blokunu bir arada tutmaktır. Bunu 2019'a taşıma sürecidir. Bu yürüyüş, bu ziyaretlerin devamıdır."

Bu parti ve grupların önemli bir kısmının Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne destek vereceğini anlatan Destici, ülkenin ayrışmaya ve kamplaşmaya değil, kardeşliğe ihtiyacı olduğunu, bu sürece ana muhalafet partisi liderinin katkı vermesi gerektiğini kaydetti.

 

AA

Okunma Sayısı: 2093
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kim doğru

    22.6.2017 08:42:25

    Sen sağ parti olarak hakkı bilmiyorsun git solculardan öğrende gel bari bu konuşmalar ile bir yerlere fırlayamazın.

  • alim

    21.6.2017 15:09:17

    Suratıni görmek istemiyorum.ALLAH ÇOK ACI hesap soracak bu siyasilerden

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı