"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Destici'den TRT'ye TRT ekranlarından kınama

31 Ekim 2015, Cumartesi 10:29
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TRT'de yayınlanan seçim propagandasında, "Yanlı ve algı oluşturacak yayınlarla iktidara avantaj sağlayan, seçime katılacak partiler arasında adaleti ve hakkaniyeti gözetmeyen, muhalefete söz ve propaganda hakkı vermeyen, milletin parasıyla ayakta duran devletin televizyonu TRT’yi kınıyorum." dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Destici, TRT'de yayınlanan 1 Kasım seçimine yönelik propaganda konuşmasında TRT'yi sert sözlerle eleştirdi.

Destici, propaganda konuşmasında TRT'ye yönelik eleştirisini 3 kez tekrarlayarak,

"Bu antidemokratik seçim yasasını, bu haksız, adaletsiz, eşit olmayan şartlarda ülkemizi seçime götüren AKP iktidarını, bu süreçte yanlı ve algı oluşturacak yayınlarla iktidara avantaj sağlayan, seçime katılacak partiler arasında adaleti ve hakkaniyeti gözetmeyen, muhalefete söz ve propaganda hakkı vermeyen, milletin parasıyla ayakta duran devletin televizyonu TRT’yi kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1737
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı