"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Destici, MHP'den randevu talebinde bulundu

30 Mart 2015, Pazartesi 09:50
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den kongre hayırlaması için randevu talebinde bulunulduğunu" belirtti.

Alperen Ocakları İstanbul Şubesi’nin Muhsin Yazıcıoğlu için düzenlediği anma programı Üsküdar’daki Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Programa BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Abdullah Çatlı’nın kızı Yrd. Doç. Dr. Gökçen Çatlı, partililer ve vatandaşlar katıldı. Program çıkışında "MHP’den randevu talebinde bulunulduğu doğru mu?" sorusuna Destici, "Bulunduk kongre hayırlaması için” cevabını verdi. 

Programda konuşan Destici, Muhsin Yazıcıoğlu’nun hiçbir zaman çıkarları uğruna davasından vazgeçmediğini söyledi. Destici, “Bugün şehit liderimizi büyük bir rahmetle, minnetle, şükranla bir kez daha anıyorum. Bizim liderimiz Muhsin başkanımız iyi bir mümindi. Tam teslim olmuştu. Allah’ına şüphesiz teslim olmuştu. Hayatının bütün noktasında da bunu gösterdi. Hoşgörü sahibiydi. Merhamet sahibiydi. Şefkat sahibiydi. Doğruluk sahibiydi. Dürüstlük sahibiydi. Efendimizin ‘Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş sayılmazsınız ve iman etmedikçe cennete giremezsiniz’ hadisi şerifine uygun olarak hep sevdi. O istikamet sahibi bir insandı. O dava sahibi bir insandı. Ne olursa olsun hiçbir makam, hiçbir mevkii, hiçbir çıkar, hiçbir mal mülk onu davasından da çevirmedi. İstikametinden de sapmasına yol açmadı. 6 yıl geçmiş olmasına rağmen sizlerin ve bizlerin yüreğindeki yerinin izi devam ediyor. Bize düşen onun bize bıraktığı siyasi hareketini, davasına sahip çıkmaktır” diye konuştu.

Etiketler: mustafa destici, bbp
Okunma Sayısı: 837
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı