"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devlet Bahçeli: İslam'ı terörle akraba göstermek şeytanlıktır

26 Haziran 2016, Pazar 23:30
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde katıldığı iftar davetinde yemeğin ardından davetlilere hitap etti.

Ortadoğu'nun karanlık bir devirden ve kaygı verici bir süreçten geçtiğin, bunun tehlikeli sonuçlarını en çok yaşayan illerden birinin de Hatay olduğunu ifade eden Bahçeli, sayıları 2 milyara varan Müslümanların hak etmedikleri yönetimlere ve layık olmadıkları hayat standartlarına mahkum olduğunu söyledi. İslam ülkelerinin adeta kargaşaya prim veren bir açmaza sürüklendiğini kaydeden Bahçeli, şöyle devam etti:

"Arap ve Müslüman toplumlar haksızlığın, hukuksuzluğun markası haline gelmişlerdir. Ne hazindir ki canlı bombalar, maskeli katillerin kılıçla insan katletmeleri, en aşağılık ve vahşi cinayetler sıklaşmış ve sıradanlaşmıştır. Meselelere Batı'nın penceresinden bakanlar, Oryantalist gözlükle temas edenler İslam'ı şiddet ve terörle ilişkilendirmek için her türlü ahlaksızlığı ve utanmazlığı sahnelemişlerdir. Biliniz ki, İslam'a yapılacak en büyük hakaret, en büyük saygısızlık barbarlıkla yan yana getirme teşebbüsüdür. Yüzyıllarca kıtaları sömüren, mazlum milletlerin kanını emen ve bilhassa komşu coğrafyaların kaynaklarını yağmalayan Haçlı kampanyasının, İslam üzerine gölge düşürmeye çabalaması oyundur ve pis bir tezgâhtır. İslam'ı terörle akraba göstermek bayağılıktır, şeytanlıktır ve kabulü de mümkün değildir."

"BOP'A PAYANDA OLMAK DİN İNSANLIK DIŞIDIR"

Terör örgütlerinin emperyalist bir proje olduğunu ve bu örgütlere açık veya örtülü destek vermenin yanında, para, servet ve imkan sunan Müslüman ülkeler bulunduğunu belirten Bahçeli, "Bir gözü Batı'da, diğer gözü de petrolde olan kuldan utanmaz, Allah'tan korkmaz köhnemiş kralları, küflenmiş sultanları ve işbirlikçi yönetimleri İslam'la nasıl bir göreceğiz? AKP'nin ittifak halinde olduğu, yediğinin içtiğinin ayrı gitmediği Suudi Arabistan'ı, Katar'ı ve diğerlerini nasıl anlamlandıracağız? BOP'a payanda olmak, Müslümanlara eziyet etmek, birbirine düşürmek, etnik ve mezhep ayrımını tahrik etmek din ve insanlık dışıdır" diye konuştu.

"PKK ALTIN YILLARINI YAŞADI"

PKK terör örgütünün saldırılarına da değinen Bahçeli, toprağa düşen kanın yalnızca şehitlerin değil, milletin kanı olduğunu, akan gözyaşlarının da herkesin gözyaşı olduğunu ifade etti. Bugün yaşanan olayların dönemsel gelişmelerin anlık refleks ve tepkisi olmadığını belirten Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

"Aksi yorum terörizmin değirmenine su taşıyacak, canilere arayıp da bulamayacakları kozlar verecektir. PKK, yılların ihmal ve işbirlikçi siyasetiyle büyümüştür. Kanlı örgüt pazarlık masalarında dirilmiş, tavizlerle güçlenmiştir. Demokratik açılımdan çözüm sürecine kadar PKK altın yıllarını yaşamış, iktidar eliyle belini doğrultmuştur. Türk milletine kefen biçilirken, süreç ihanetiyle anaların ağlamayacağı söylenmişti. Türkiye'yi bölme planları acımasızca kurgulanırken, Oslo'dan İmralı'ya kadar pazarlıkların biri bitiyor diğeri başlıyordu. Terör bitecek, ülkeye huzur gelecekti. Ne var ki, terör bitmediği gibi aksine bilendi, geleceği müjdelenen huzur yerine hüsran ve hezimet kapımıza dayandı."

DHA

Okunma Sayısı: 1730
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    27.6.2016 08:49:57

    Boşa yorulma! Sonun gelmiş de ağlayanın yok senin!.. Şimdi de inançlı insanların sömürüsüne mi sıra geldi! Keşke her zaman bu zihniyette olsan! Bu zinhiyette olmadığını bilecek kadar yakınız merak etme :)

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı