"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devlet Bahçeli: MHP siyasetini adam gibi yapar

22 Ocak 2018, Pazartesi 09:42
MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin kampında konuştu. Gündeminde Afrin Operasyonu vardı, "Afrin darmadağın edilecektir" diye konuştu.

Bahçeli, ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da çok sert sözlerle yüklendi. "CHP'nin genel başkanı ve yöneticilerini öfke sarmıştır. Herhalde 1920'li yıllarda yaşasaydı yine diplomasi diyecek, yine çakacak, yine maskesi düşecekti. CHP Genel Başkanı'nın PYD-PKK hoşgörüsü basbaya zillettir, alnına sıçrayan bir kara lekedir" dedi.

Konuşmasından satır başları:

Dava adamı merttir, merhametlidir. Her saldırıda sığınacak yer arayan, suya sabuna dokunmayan, riske girmeyen, elini taşın altına koymayan kişilerin bir davaya yürekten bağlanması ihtimal dışıdır. Bunları tecrübe ede ede yaşadık. Bu kapsamdaki şahısların hedeflerini de biliyoruz. Bakarsanız konuşurken mangalda kül bırakmazlar. Ancak iş ciddiye bindi mi anında araziye uyarlar ya da bir bahaneyle konuşlandıkları karanlıktan aydınlığı taşlamaya başlarlar. Bunlar aslında hep kendilerine çalışmışlardır, lafları büyük aidiyetleri çok küçüktür. Bizim bunlarla işimiz yoktur.

Hiç kimse vazgeçilmez değildir, dünden bu yana ahlaklı ve istikrarlıyız. Ellerini ovuşturanlar boşuna beklemesin. MHP siyasetini 49 yılın köklü birikimiyle, mertçe, adam gibi yapar.

Ne yapıyorsak milletimizin tarihi ve kültürel varlığını korumak içindir. Bugünkü şartlarda güvenlik ve korku arasında salınıp duran, Türkiye'yi emniyetli tutmayı amaçlıyoruz. Kutuplaşma yerine kucaklaşmayı temin iradesindeyiz. Özellikle 15 Temmuz'dan sonra eski alışkanlıklarla artık erimiş olan siyasi kalıplarla milli bekamızın sürdürülemeyeceğini söylemiştik. Şimdi yeni şeyler söylemek lazımdır. 

Okunma Sayısı: 1329
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı