"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devlet kinle yönetilemez

22 Şubat 2020, Cumartesi 20:20
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Adana İl Kongresi’nde konuşma yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Adana İl Kongresi’nde konuşma yaptı. Öztrak, Suriye politikasını eleştiriler getirerek, “Suriye’nin stratejik limanlarına Rusya, petrolüne Amerika çöktü. Bize de 4 milyon Suriyeliye bakmak kaldı. Daha sınırda bir milyon Suriyeli var gelecek. 40 milyar dolardan fazla para harcadık. Yaptıkları hesap hataları bir değil bin değil. Bu iktidar bize büyük zilletler yaşatmıştır. Ben şu soruyu soruyorum, siz buralarda kimi koruyorsunuz? Kime Mehmetçiğimi kalkan ediyorsunuz? Benim Mehmetçiğimin kanı bu kadar mı ucuz? Açık söyleyeyim, İdlib de Suriye de benim Mehmet’imin kesip attığı tırnak dahi olamaz. Devlet öfkeyle ve kinle yönetilemez, devlet akılla yönetilir. Öfkeyle kalkan zararla oturur” dedi.

Hükümetin ekonomi politikalarını da eleştiren Öztrak, “Bugün ülkemiz daha önce görmediği bir ekonomik buhranı yaşıyor. Çocuğu aç, bankalara borcunu ödeyemeyen, işini kaybeden babalar TBMM’ye dayandı” diye konuştu.

Etiketler: devlet, kin, yönetim
Okunma Sayısı: 4589
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı