"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devleti 15 kuruşa muhtaç ettiler

08 Ocak 2019, Salı 17:45
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bunlar yüzünden poşete bile 25 kuruş ödüyorsun. Yazlık sarayı için 25 bin ağaç kestirenden çevreci mi olur?

O 25 kuruşun 15 kuruşunu bakanlık alıyor. Hale bak devleti 15 kuruşa muhtaç hale getirdiler. Belediyeleri kaybederse politikalarına çeki düzen vermek zorunda kalacak. Bahar temizliği her eve lâzımdır. Zulüm illa fiziksel şiddet değilldir, her hak ihlâli de bir zulümdür. Gücü zulüm kılarsanız ninelerimizin bastonunu sırtınıza yersiniz” dedi. Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan Akşener, “Yeni sistemde kriz olmayacak, Türkiye uçacak” denildiğini hatırlatarak, “Bütün kararları bir kişinin aldığı yargının tek bir beşere bağlandığı sistemi Türkiye’nin bekası olarak anlattılar. Sonuç tam tersi oldu. İYİ Parti olarak haklı çıktık maalesef haklı çıkmasaydık. Hiçbir şey ve hiç kimse hakikatten daha büyük değil” şeklinde konuştu. Akşener, “Milletin cebine giren üç-beş kuruş da eriyip gitti. İşsizlik rekor kırıyor, ekonomimiz yerinde bile sayamıyor. Krizi durdurmak için ciddî bir tedbir de yok. Ekonomiyi yürüten damat efendiler ‘atlattık’ diyorlar ama çarşıya pazara çıktığımızda durum böyle değil” ifadelerini kullandı.

Ankara – Fatih Karagöz 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2680
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    8.1.2019 23:37:46

    Akşener az az söylüyorsunuz.Marketlere gidince neelr görülüyor neler.Mesela eskiden elbalep dolu rafları olan marketlerde raflar azaltılıyor,raflardakş mallar azalıyor.Esnafda sıkıntılı ve dert,borç sarmalındadır.Bazı ürünlerde zamlar öyle hal almışki küçük dilimi yutacaktım.Diş macunu 49 lira olurmu olmuş.Kimi ürünlerde fiyat az farklı gösteriliyor amma gramajı azaltılmış.Oranladığımda en az % 60*90 arasında zam görmüş. Devleti mirasyedi gibi yiyip-bitirnen kötününde kötüsü idareciler imar barışı ucubeliğinden kaynak bekliyor.Hemde dürüst vatandaşını dolandırıcıya çevirterek.Bu imar barışı öyle haksızlıkları barındırıyorki üniversitede TEZ KONUSU olacak hatta ondan da önemli bir husustur. Rabbim iz'an,insaf ve basiret versin insanımızaki din kardeşi şehidi ve milleti peşkeş çekenlerden,dini siyasete alet edip cami cemaatini bölen afattan kurtulalım.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı