"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Devletin asli görevi vatandaşını kirletmemektir''

12 Temmuz 2017, Çarşamba 09:41
Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Teşkilatı üyesi bir grup, Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) İstanbul Şubesi Başkanı ve Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi avukat Mustafa Yaman'ın Gülen Hareketi soruşturması kapsamında tutuklanmasını adliye önünde protesto etti.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan grup adına açıklama yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, Yaman'ın perşembe günü Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Toplantısının ardından il binası önünde gözaltına alındığını belirtti. 

"Mustafa Yaman biraz önce tututklandı. Devletin asli görevi vatandaşını kirletmemektir. Ama öyle bir süreç yürütülüyor ki devlet herkesi lekeliyor. İstanbul'da hukuk camiası içerisinde tanınan Mustafa Yaman'ın arkadaşımızın evinden alınma veya avukat olarak adliyeye çağrılma imkanı varken haftada 2 gün geldiği il yönetim kurulu toplantısının ardından alınmasını da ayrıca manidar görmekteyiz" ifadesini kullandı. Grup, açıklamanın ardından adliyeden ayrıldı.

DHA

Okunma Sayısı: 3410
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • hahmet

    12.7.2017 10:38:46

    malum yapıyla uzaktan yakından alakası olmayan ve bu yapı mensuplarının katiyen oy vermediği bir partinin mensubunu fetö ile gözaltına almak SP ne gözdağıdır. Buda gösteriyorki muhalefet her türlü çamurlanabilir.

  • veysel

    12.7.2017 10:29:33

    önce Mustafa Yaman beye geçmiş olsun diyorum.yalnız sesini duyuramayan kimsesiz çaresiz binlerce mustafa yamanlar oldugunu lütfen bas bas bağıralım.Oğlum 27.08.2014 de kastamonu acemi birliğinde asker ken bylok indirdi diye terörist ilan edildi ve mesleğinden atıldı.ÖNEMLİ askerde yanında ne teli ne telefonu vardı.bu yüzden işindende eşinden de ayrıldı sebeb olanları allaha havale ediyorum.yazıklar olsun bize bu acıları yaşatanlar başta fetö ve kim varsa aynı acıları kat kat fazlasıyla yaşasın...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı