"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Venezuela' açıklaması

21 Mayıs 2018, Pazartesi 23:05
Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Venezuela'da dün gerçekleşen devlet başkanlığı ile eyalet ve belediye meclis seçimlerinin huzur ve barış ortamı içinde sonuçlanmış olmasından büyük memnuniyet duyulduğu ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Seçim sonuçlarının, Venezuela’da barış ve istikrarın daha da güçlenmesine ve Venezuela halkının refahının artmasına vesile olmasını temenni ediyoruz. Türkiye bu yeni dönemde, Venezuela ile ilişkilerini her alanda geliştirmek için çaba göstermeyi ve dost Venezuela halkı ile hükümetini desteklemeyi sürdürecektir."

Venezuela Ulusal Seçim Konseyi Başkanı Tibisay Lucena, yaptığı açıklamada, seçimlere yüzde 46'nın üzerinde katılımın sağlandığını ve 8 milyon 300 binden fazla oyun sayıldığını belirtmişti. Lucena, 5 milyon 800 binden fazla oy alan mevcut Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun yaklaşık yüzde 68 oy oranı ile yeniden devlet başkanı seçildiğini açıklamıştı.

AA

Etiketler: dışişleri, venezuela
Okunma Sayısı: 985
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı