"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Doğu Perinçek: Erdoğan yanımıza geldi

06 Mart 2016, Pazar 13:58
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bursa ve Bandırma'nın ardından Balıkesir'de de partilileriyle buluştu.

Karesi İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Perinçek'e, eşi Şule Perinçek ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Pekin de eşlik etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Perinçek, Zaman Gazetesi'ne kayyum atanması yönündeki bir soruya, şöyle yanıt verdi: Burada bir gazete ve basın olayı yok. Bakın terör örgütünün uygulayıcıları var. Ergenekon ve Balyoz operasyonları sırasında bir takım yalanlar, tertipler düzenlendi, sahte deliller üretildi. O delilleri kamuoyuna yansıtan, kamuoyunu aldatan kimlerdi? Belli basın organlarıydı. Bu bir basın faaliyeti değildir. Siz sahte delilleri Türk milletini kandırmak için yayıyorsanız buna basın faaliyeti denemez. Bu Amerika'nın ve FETÖ'nün Türkiye'ye yönelik bölme planlarında bunlar görevler yaptı. Şimdi Türk yargısı bu konuda çeşitli uygulamalara girişmektedir, olay bundan ibarettir." 

"ERDOĞAN BURAYA GELDİ DİYE BİZ KARŞI TARAFA MI GEÇELİM"

Perinçek Vatan Partisi'nin iktidarla yakınlaştığı ve birlikte hareket ettiği iddialarına ilişkin bir soruya da "Biz Türkiye'de Fethullah Gülen örgütüne karşı mücadelenin 40 yıldır esas sahibiyiz. Bu nedenle zamanında Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan'la bize karşı tertipler kurdular. Orada Erdoğan'ın da sorumlulukları var. Biz Türkiye'nin sorununun çözümüne sahip çıkıyoruz. Yoksa Tayyip Erdoğan'ı desteklemiyoruz. Bu işin sahibi biziz, Tayyip Erdoğan bizim dediğimiz yere geldi. Biz 40 yıldır 'Bu Fethullah Gülen Terör Örgütü Türkiye'ye zararlıdır, bu ABD'nin kontrolünde olan bir örgüttür, cumhuriyet yıkıcısıdır, vatan bölücüsüdür' diyoruz. Şimdi bu söylediklerimiz kabul gördü. Tayyip Erdoğan buraya geldi diye biz karşı tarafa mı geçelim" dedi.

Perincek, Erdoğan ve hükümet açılım sürecinin ardından PKK ile mücadelede de Vatan Partisi'nin dediği yere geldiği görüşünü savunarak, "Tayyip Erdoğan, terör örgütünün üstüne yürüyorsa biz bundan Türkiye adına sevinç duyarız" diye konuştu.

DHA

Okunma Sayısı: 6685
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Temel Muh

    6.3.2016 23:43:53

    Ilk önce bu adamin dini, dindarlara karsi hosgörüsü var mi? Ateist mi, dini inkar eden agresif komünist mi? Birinci soruya cevap hayirsa, dolayisiyla ikinci soruya cevap evetse gercek bu adamin dediginin tersidir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı