"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar demokrasiyle düşer

23 Mayıs 2018, Çarşamba 20:27
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dolardaki yükselişin iktidarın artık ülkeyi yönetemediğinin kanıtı olduğunu belirterek “Doların, dövizin ilâcı demokrasidir, demokrasi olmadıkça dolar düşmez” dedi.

Milletvekilliği listelerine tepkiyi anlayışla karşıladığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Hangi listeyi yaparsak yapalım bir tepki olacaktı” diye konuştu.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu şunları söyledi; “Bu iktidar Türkiye’yi yönetemiyor. İktidar yakasını tefecilere kaptırmış durumda. ‘Faizi yükselt ya da dövizi indirmeyeceğim’ diyor, iki taraf da inat ediyor, kaybeden Türkiye oluyor. Faturayı vatandaş çekiyor. Bu gidiş sürerse daha da çekecek. Memura yüzde 3 zam yaptılar, enflasyon yüzde 10’un üzerinde. Döviz aldı başını gidiyor. Dünyanın en yüksek faizi ile borçlanıyorlar. Ülkeyi ne hale getirdiler. Ben hala kalkıp nasıl oy isteyebildiklerine şaşırıyorum. Tüm sorunlarımızın kaynağı demokrasinin olmayışı. Demokrasinin olmadığı bir yerde hiçbir sorunu çözemezsiniz. Doları düşüremezsiniz. Doların da düşmesi, bütün sorunlarımızın da çözümü demokrasiyle mümkündür. Diktatörler ülkenin sorunlarını değil, kendi sorunlarını çözerler. Seçim bildirgemizde bütün bu sorunlara çözümlerimizi açıklayacağız.”

Okunma Sayısı: 863
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı