"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP Bahçelievler Belediye Başkan adayı belli oldu

25 Kasım 2018, Pazar 14:43
Demokrat Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı, 2 dönemdir Şirinevler Mahalle Muhtarlığı görevini yürüten Galip Karayiğit oldu.

Demokrat Parti(DP) Bahçelievler İlçe Teşkilatında düzenlenen aday tanıtım törenine DP Genel Başkan Yardımcısı, GİK üyeleri, DP İstanbul İl Başkanı Adem İpek, DP Bahçelievler İlçe Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DP İstanbul İl Başkanı Adem İpek katılan herkese teşekkür ederek halihazırda Şirinevler Muhtarı olan Galip Karayiğit ile 3 ay önce tanıştıklarını söyledi. 

"Demokrat Parti’li olmak demokrasiye ve Cumhuriyete inanmaktır"

İpek sözlerine şu şekilde devam etti: 

“Bugünkü zor şartlarda Demokrat Parti’li olmak bir kutlu davaya inanmaktır. Bugün Demokrat Parti’li olmak büyük Türkiye'nin geleceğine inanmaktır. Bugün Demokrat Parti’li olmak demokrasiye ve Cumhuriyete inanmaktır. Bugün bizimle inancını paylaşan bütün arkadaşlarımıza ve başta Sayın Belediye Başkan adayımıza şükranlarımı sunuyorum, partimize hoşgeldiniz, adaylığınız hayırlı olsun uğurlu olsun diyor ve müsaadenizle rozetini takıyorum.” dedi.

"Çöp toplama değil, sosyal ve kültürel bir belediyecilik"

DP İl Başkanı İpek’in ardından söz alan DP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Galip Karayiğit, ”Kıymetli dostlarım bugün bölünmüş, parçalanmış, ayrıştırılmış ve ötekileştirilmiş toplum paramparça olmuş bir halde. Biz de bu yolculuğa çıktığımız zaman Hakkari ile Edirne’yi tek yumruk için yapmak için bu yola çıktık. Bizim yolculuğumuz sadece sıradan çer çöp toplama belediyeciliği değil, sosyal ve kültürel bir belediyecilik olacak. O yüzden özellikle sizlerle bu yola çıktık.” dedi.

Demokrat Parti tüm Türkiye'ye hitap ediyor

2019 yerel seçimlerine 4 ay 4 gün kaldığını hatırlatarak 19 aydır gece gündüz, sokak sokak çalıştıklarını söyledi. Mutlaka bir partiden aday olması gerektiğini söyleyen Karayiğit,”Bu partinin de tüm Türkiye'yi hitab etmesi gerekiyordu. Hakkari'nin en ücra köyü ile Muğla'nın en ücra köyüne, Kars'ın en ücra köyünden Edirne'nin en ücra köyüne kadar bütün kesimlerin tamamına hitap etmesi gerekiyordu. Türkiye’yi tekrardan birleştirecek, bütünleştirecek tek noktaya getirecek bir yapı lazımdı. Oy oranı çok önemli değil. Bizi çok alakadar edecek işler değil. Yani insanların ne dediği değil bizim yaptığımız çalışmalar önemli. Eğer gece saat 3'te biz yol kenarlarındaki insanları ziyaret edebiliyorsak, binalara çıkabilecek hatrı bırakabilmişsek bu önemli. Bizim için vizyonu ve misyonu önemli olan Demokrat Parti lazımdı.” diyerek sözlerine son verdi.

Galip Karayiğit kimdir?

03.01.1983   Ordu / Akkuş  Doğumludur.

2009-2014 yıllarında iki dönem Şirinevler Mahallesi Muhtarı seçilen Galip Karayiğit, 2009'da Türkiye'nin En Genç Muhtarı unvanını almıştır.

1988 yılında Çayıralan Belalan ilköğretim okuluyla başlayan eğitim serüveni Anadolu Üniversitesi'nde 2.Üniversite ile devam etmektedir.

2009 yılında Bahçelievler Gençlik Derneğinin kuruluşuna öncülük edip derneğin eğitim faaliyetlerini üstlenmiştir.

İstanbul Özürlüler Spor Kulübünde Onur Kurulu Üyeliği yapmaktadır. İstanbul Muhtarlar Eğitim Derneği 'ni kurmuştur ve halen başkanlığını yürütmektedir. İstanbul Muhtarlar Federasyonu kuruculuğunu ve Başkan Yardımcılığını yapmaktadır. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu kuruculuğunu ve  Başkan Yardımcılığını yapmaktadır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haber: Murat ERCAN

Okunma Sayısı: 6512
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı