"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal: Herkes için adalet

20 Haziran 2018, Çarşamba 19:44
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yıllardır “herkes için adalet” dediklerini belirterek, “24 Haziran’la birlikte, bu ülkede hukuk sistemi, insan hak ve hürriyetlerini koruyacak; kimsenin kimliğine, aidiyetine, mensubiyetine bakılmadan adalet dağıtılacak. Yargı bağımsız olacak. Cüppelerin önü kapanmayacak!” diye konuştu.

Sosyal paylaşım sitesinden açıklamalarda bulunan Uysal, yıllardır “herkes için demokrasi” de dediklerini hazırlatarak, “24 Haziran’la birlikte, ‘işine geldiği kadar demokrasi’ devri bitecek! Devlet tüm kurumları ile oy veren/vermeyen, alkışlayan/muhalefet eden diye bakmadan herkese, her görüşe eşit yaklaşacak, saygı duyacak, ayrıştırmayacak” görüşünü paylaştı. Yıllardır “herkes için zenginlik” dediklerini de belirten Uysal, “24 Haziran’la birlikte, yandaş sanayici, talimatla manşet atan medya patronları, methiye düzmekle görevli gazeteci(!), eş, dost, akraba, evlât, damat değil çiftçi, işçi, memur, esnaf yani millet zengin olacak” dedi. 

 Ankara - Fatih Karagöz

 

Okunma Sayısı: 4660
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ozan kıran

    21.6.2018 13:14:36

    Soylunun akp ye geçişiyle, gerçek çizgisini yakalayan ve koruyan. Dik duruşu ve memleket sevgisini içinde taşıyan Demokrat Partiye seçimlerde başarılar diliyorum

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı