"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal: Türkiye huzuru kaybetti

31 Aralık 2016, Cumartesi 17:00
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında ülkemiz için iyi dileklerde bulunan Uysal şu ifadeleri kullandı:

“Eyyy benim dev memesinden cüceler emziren memleketim... 2017 yılı başta mazlûmlar, Türkiye ve insanlık için hayırlara ve huzura vesile olsun.” Türkiye’nin zor bil yılı geride bıraktığını belirten Uysal “Zor bir yılı geride bırakırken öngörülemez bir yeni yıla giriyoruz. Her manada huzurunu kaybetmiş bir Türkiye... 2016 yılı; öncelikle 15 Temmuz Darbe Teşebbüsü olmak üzere, üst üste siyasette, dış politikada, ekonomide derinden yarılmalara sebep olan olayların yılı oldu. Uygulanan yanlış politikaların neticesinde, başta PKK ülkeyi ‘patlayıcı deposu’ haline getirdi ve yüzlerce şehit verdik” tesbitlerinde bulundu.

Okunma Sayısı: 4644
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı