"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP’nin Büyük Kongresi bugün

06 Mart 2022, Pazar
Demokrat Parti 14. Olağan Kongresi Ankara’da Atatürk Kapalı Spor ve Sergi Sarayı salonunda “Özgür birey güçlü toplum-Başka bir Türkiye” sloganıyla toplanacak.

Kongrede, genel başkan, Genel İdare Kurulu, Merkez Karar Kurulu ve Yüksek Haysiyet Divanı seçimleri yapılacak. 5 ve 6 Mart günlerinin cemrenin toprağa düştüğü gün olarak kabul edilen 6 Mart’ta kongre tarihinin özellikle seçildiği belirtiliyor.

Kongre ile ilgili açıklamalarda bulunan Uysal, Türkiye’de söyleyecek sözü kalmamış bir siyasî iktidar olduğunu belirterek, 1946 yılında kurulan DP’nin 76 yıllık siyasî geleneğini olduğunu söyledi. Merkez sağı temsil eden bir anlayış içinde millete karşı vazifemizi yapma gayreti içinde olduklarını söyleyen Uysal, “Biz, merkez sağın müseccel markasıyız.  Cemrenin düştüğü gün yapacağımız kongre ile Türkiye’de yeni bir uyanış için adım atacağız” diye konuştu. 

Etiketler: DP, Büyük Kongre
Okunma Sayısı: 1775
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı