"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP ve SP’den yalanlama

09 Ocak 2021, Cumartesi 18:39
Saadet Partisi ve Demokrat Parti’den Cumhur İttifakı’na dahil olacakları iddialarına ilişkin açıklama geldi.

Saadet Partisi sözcüsü Birol Aydın ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Halk TV’de sorulara cevap verdi. Uysal, şöyle konuştu: “Demokrat Parti’nin bir yere gittiği, bir yere geldiği yok. Durduğu yerde duruyor. Millet İttifakı’ndan ayrılmak gibi ne gündemimiz var ne bu tevatürlerle işimiz var. Öyle bir durum yok. Kırmızı çizgilerimiz net. İddialarımız, sözlerimiz net. Türkiye’nin bir iklim değişikliğine, iktidar değişikliğine ihtiyacı var. Türkiye’nin derinden nefes almaya ihtiyacı var. Türkiye’nin bu ucube, millî ve yerli diye pazarlanmış, bir kişinin şahsında kodlanmış, devletin bütün kurumları hiçleştirilmiş, bunun bedelini vatandaşımızın ödediği, bu sistem adı altındaki yönetim mekanizmasının, keyfi düzenin değişmesine ihtiyacı var. Demokrat Parti olarak bu iddialarımız ve çerçevemiz dün neyse bugün de o. Bizde bir değişiklik yok.”

Sorunları çözme arayış ıiçerisinde değiller 

Saadet Partisi sözcüsü Birol Aydın ise, “Cumhurbaşkanı kendi arzusu, isteği, bir faydayı düşünmüş olabilir. Bunu da ifade ettiler. Ama buradan AK Parti ile bir ittifak süreci başlattığımız manası kesinlikle çıkamaz. Türkiye mevcut yönetim anlayışıyla, bu sistemle Türkiye’nin sorunları değil çözüme kavuşması, daha da katmerleşiyor, daha da büyüyor, adeta sürükleniyoruz, tepetaklak gidiyoruz. Dolayısıyla Cumhur İttifakı’nın Türkiye’de temel beklentilerine denk düşecek bir çözüm temin etmeleri mümkün değildir. Onlar günü kurtarmaya, önümüzdeki seçimlerde yeniden nasıl olur da iktidarımızı temin edebiliriz bunun arayışı içindeler. Sorunları çözme arayışı içerisinde değiller” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: DP, SP, yalanlama
Okunma Sayısı: 4869
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    10.1.2021 14:11:12

    Dp Başkanı sn.Gültekin Uysal beyi şahsiyetli,millet ve memeleket menfaatine,demokrat misyona layık bir duruşundan dolayı kutlar ve rabbimizden asil,soylu denenlerin nasıl makam,mevki ve akçe uğruna davalarına ihanet ederek,millet ve memleketine hainliğinide gördü bu gözler.O nedenle soy-asalet ne kanda,ne eklenen unvandadır. ASALET VE ŞAHSİYET Himalayalar gibi dik duran,çelik gibi eğilmeyen,Hak gibi bükülmeyen ve ağzından çıkan söze yiğit gibi değer verip,ser verenler gerçek DEMOKRAT ve onların başı olur.Gerisi zurnanın son deliğidir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı