"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Dünyada en yüksek faize mahkûm ettiler''

16 Nisan 2022, Cumartesi 19:13
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, iftar programı kapsamında İstanbul’un Tuzla ilçesindeydi.

Burada konuşma yapan Davutoğlu, iktidarı eleştirerek “Faiz haramdır diye yola çıktılar, Türkiye’yi dünyada en yüksek faize mahkum ettiler. Kur Korumalı Mevduat diye bir mevduat çıkardılar katmerli faiz üç ayda Hazine’ye yükü 40 milyar lira oldu. Bütün çiftçilerimize, Türkiye’deki milyonlarca çiftçiye bir yılda sadece 29 milyon Türk Lirası veriyorlar. Bankada hesabı olup da, yan gelip yatan faiz kazancı olanlara 40 milyar Türk Lirası aktardılar. Bu sizin geçmediğiniz köprü ve otoyollar üzerinden bu sene aktarılan kaynak 60 milyon Türk Lirası” ifadelerini kullandı.

Etiketler: faiz, mahkum
Okunma Sayısı: 2186
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    18.4.2022 14:34:33

    İşte medeniyet, bütün cem'iyat-ı hayriye ile ve ahlâkî mektebleriyle ve şedid inzibat ve nizamatıyla, beşerin o iki tabakasını musalaha edemediği gibi, hayat-ı beşerin iki müdhiş yarasını tedavi edememiştir. Kur'an, birinci kelimeyi esasından "vücub-u zekat" ile kal'eder, tedavi eder. İkinci kelimenin esasını "hurmet-i riba" ile kal'edip tedavi eder. Evet, âyet-i Kur'aniye âlem kapısında durup ribaya yasaktır der. "Kavga kapısını kapamak için banka kapısını kapayınız" diyerek insanlara ferman eder. Şakirdlerine "Girmeyiniz" emreder. Sözler - 409

  • Ömer

    17.4.2022 01:08:09

    Sizler ve partiniz, millet ittifakında olan liderler ve partileri ile buna son verecek liyakattasiniz. Ülkemiz insanları bunları sizlerden bekliyor. Çabalar ve katkılarınız,binlerce tebrikleri hak ediyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı