"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eğer vatansever isek dövizleri TL'ye çevirelim

04 Aralık 2016, Pazar 20:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri Sanayi Odası ödül töreninde konuşuyor. Erdoğan iş adamlarına 'Eğer vatan seversek dolardan çıkın' çağrısı yaptı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Siz değerli iş adamlarımızı özellikle böyle anlamlı bir toplantıda bizi bir araya getirmeniz nedenle şükranla anıyorum.Yaklaşık bir yıllık aranın ardından Kayseri'de siz ticaret erbabımızla bir araya gelmekten memnuniyet duyuyorum. Kayseri Sanayi Odası ödül töreninin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

15 TEMMUZ'DA YAPAMADILAR DÖVİZLE OYNUYORLAR

15 Temmuz sonrası ekonomimizde sahnelenmeye çalışan oyunun hepiniz farkındasınız. 15 Temmuz'da gerçekleştiremedikleri darbeyi faizle dövizle yapmaya çalışıyorlar. Buradan AVM patronlarına sesleniyorum. Eğer vatan seversek şu dövizleri TL'ye çevirelim. Bu işi düzelteceğiz. Bir tuzak kuruldu bizim bu tuzağı tersine çevirmemiz lazım. Rusya'nın ürününü Ruble, Çin'in Yuan, İran'ın Dinar ile alacağız. Onlar da bizden TL ile alacaklar.

FAİZİ DÜŞÜRELİM

Kanal İstanbul çalışmaları devam ediyor. Biz inandık başaracağız. Önümüzü kesemeyecekler. Faiz oranlarını ne olursa olsun düşürmemiz gerekiyor. Faiz düşsün ki yatırım yapılabilsin. Faiz 4.6'ya kadar düşmüştü,önümüze gezi olaylarını getirdiler. Bu FETÖ'cü hainler milleti tanısalar bu milletin her türlü ihanete karşı hazırlıklı olduğunu bilirlerdi.

KİMSE TÜRKİYE'YE DİZ ÇÖKTÜREMEZ

Bir devletin asıl gücü insandır. İnsan varsa yatırım var, insan varsa sermaye var. Döviz yerine TL çağrımıza kulak verenleri gördükçe ülkeye olan inancımız daha da artıyor. Devlet ile millet arasındaki bağ oldukça hiçbir operasyon bu ülkeye diz çöktüremez.

Okunma Sayısı: 1155
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sinem

    5.12.2016 10:21:01

    Bankasını kurtarmak için para yatıran insanlar vatan haini ilan edilmişti.Şimdi düşülen duruma bakınca insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş sözü akla geliyor.Daha neler göreceğiz bakalım.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı