"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eğitimde Türkiye'ye çağ atlattık

24 Eylül 2017, Pazar 19:10
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, her 3 öğretmenden birinin AK Parti hükümetleri döneminde atandığını söyleyerek, "Eğitimde Türkiye'ye çağ atlattık" dedi.

AKP Eskişehir Tepebaşı merkez İlçe 4'üncü Olağan Kongresi Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Kongreye Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AKP Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AKP milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay ile çok sayıda kişi katıldı. Bakan Yılmaz yaptığı konuşmada eğitimde değişimin her dönemde olduğunu söyledi. Bunun da ihtiyaçtan kaynaklandığını ifade eden Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Eğitimin amacı toplumun refah süresine katkıda bulunmaktır. Türkiye milli geliriyle dünyada 16. Sırada. Bizim doğalgazımız, petrolümüz, elmas madenimiz yok. Ama elmastan değerli eğitimimiz var.  Biz Nabi beye çok şey borçluyuz. Milli geliri arttırdık. Bunu eğitime borçluyuz. Kaliteli eğitimin birçok unsuru var. Bu kardeşiniz ilkokulda 70 kişilik sınıflarda okudu."

DHA

Okunma Sayısı: 1656
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ramazan

    24.9.2017 22:54:07

    atlama yönü nasıl acaba?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı