"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan 550 tane 'yerli ve milli' milletvekili istedi

21 Eylül 2015, Pazartesi 10:04
‘Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses’ mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “1 Kasım seçimlerinde TBMM’ye hangi partiden olursa olsun fark etmez, 550 tane yerli, milli, bedeni ve kalbiyle bu ülke için çalışacak milletvekili göndermenizi istiyorum.” dedi.

Sivil Dayanışma Platformu tarafından Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenlenen ‘Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses’ mitingine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, çok sayıda bakan ve milletvekili ile vatandaşlar katıldı. 

Mitingde konuşan Erdoğan, terörle mücadelede hiçbir müsamaha gösterilmeyeceğini söyledi. Erdoğan, “Dağ taş komadan bunların inlerine girerek kovalayacağız. Bizim bir şehidimizin bedeli hiçbir şeyle mukayese edilmez. Sizden bir ricam var. 1 Kasım geliyor. 1 Kasım için sizlerden tarihi bir karar, tarihi bir gayret istiyoruz. Hani diyorlar ya biz herhangi bir şey yapmıyoruz. 7 Haziran'da gittiler muhtarları tehdit ettiler. Her ay içinde en az bir kez muhtarlarla toplantı yapıyorum. 400-350 muhtarı davet ediyorum. Güneydoğu’dan 90 tanesi gelemedi. İnceledik, geleceklerini bildirmişlerdi. ‘Tehdit altındayız, onun gelemiyoruz’ dediler. Cici çocuk siz kimi aldatıyorsunuz? Televizyon ekranlarında kimi aldatıyorsunuz? 1 Kasım’a gidiyoruz, aynı oyunu yine oynayacaklar. Biz diyoruz ki; bu millet evelallah bu tehditlere kulak asmadan gereğini yapacaktır.” ifadelerini kullandı. 

1 Kasım seçimlerine ilişkin de konuşan Erdoğan, “1 Kasım seçimlerinde TBMM’ye hangi partiden olursa olsun fark etmez, 550 tane yerli, milli, bedeni ve kalbiyle bu ülke için çalışacak milletvekili göndermenizi istiyorum. Herhâlde ne demek isteğimi anlıyorsunuz değil mi? Şu anda Türkiye’nin tek ihtiyacı budur. Milli irade dışında bir çözüm asla yoktur. Siz sandıkta iradenize sahip çıkar, Meclis’e yerli ve milli vekiller gönderirseniz gerisi çok kolay.” şeklinde konuştu. 

Erdoğan konuşmasını Arif Nihat Asya'nın 'Dua' şiiri ile bitirdi. Daha sonra kürsüye Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ogan da gelerek mitinge katılanları selamladı.

Okunma Sayısı: 1684
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı