"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: 7. OHAL dahil bir fabrikada grev söz konusu mu?

24 Nisan 2018, Salı 16:24
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

"7. OHAL DAHİL BİR FABRİKADA GREV SÖZ KONUSU MU?"

OHAL'in tekrar uzatılmasına değinen Erdoğan, "Bay Kemal sen memurdun o zaman OHAL kararları nasıl alınır devam eder etmez bilmezsin. Bu ülkede OHAL ile idare edildiği dönemler bizim OHAL kararlarını uyguladığımız dönemler gibi değildi. O zaman fabrikalar sürekli greve giderdi. Tüm sanayi kesimine seslenmek isterim 7. OHAL dahil bir fabrikada grev söz konusu mu? Şu süreç içerisinde Türkiye'de sanayi durmamıştır. Tezgah bozulacak çünkü. Size bu tezgahı bozdurmayız. Akıl veriyor; 'Afrin'e girmeyin.' Dertleri başka. Bay Kemal biz Cudi'den Kandil'den Tendürek'ten hatta Kandil'den çıkmayacağız" açıklamasında bulundu. 

"4 BİN 272 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ" 

Suriye'deki gelişmelere değinen Erdoğan, "Suriye'nin kuzeyinde de neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Şu anda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 272 oldu. Kuzey Irak'ta 353. Yurt içinde 258 terörist etkisiz hale getirildi. Kendisi de gidip karakol ziyareti yaptı. Bu iyi bir gelişme. Biz bu yolda Mehmetimizle hep beraberiz ÖSO ile de beraberiz" dedi. 

"ÇOK GARİP BİR SENARYO PİYASADA" 

15 CHP'li milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesine değinen Erdoğan, "Bay Kemal, 15 tane adamını gönderdin sözde İYİ Parti'ye. Peki bu 15 adamın sözde İYİ Parti'yi kabul etti mi? Etmedi. İYİ Parti'nin koltuklarında bu adamların yok hala CHP koltuklarında. Niye gitmediler demek ki gönderdiğin yeri beğenmediler. Demek ki anlaşamadın, ikna edemedin. Bundan sonra senaryo nasıl çalışacak bilemiyorum? Her şey olabilir onu da söyleyeyim. Sözde İYİ Parti dün orada 3-4 kişi vardı. Arka koltuklar boş. Onlar CHP gurubunun sıralarında. Böyle bir fırsat oldu. O fırsatı sözde İYİ Parti değerlendirmiş oldu. Çok garip bir senaryo piyasada. Hafta sonuna  kadar bakalım bu senaryo nasıl oynanacak? Bizim böyle bir sıkıntımız yok yoldayız. Seçim çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaların ilkini ayın 6'sında açıklayacağız inşallah o da bizim manifestomuz olacak" diye konuştu.  

***

Tıklayınız:

Hesaplar silbaştan

DHA

Etiketler: erdoğan, ohal
Okunma Sayısı: 1620
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı