"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan’a göre demokrasi eksiğimiz yok

13 Eylül 2018, Perşembe 17:20
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TESK Genel Kurulu’nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Köksüz bir ağacın ayakta kalamayacağı gibi köksüz bir kurum da varlığını uzun süre sürdüremez. Yaşadığımız onca hadiseye rağmen zarar görmedik. Ülkemizin adı birileri tarafından sürekli olumsuzluklarla anılmaya çalışılıyor. Türkiye geçmişte yaşadığı kimi darbelere rağmen tercihini her zaman tekrardan demokrasi tarafından kullanan bir ülkedir” diyen Erdoğan, Türkiye’nin demokrasi konusunda herhangi bir eksiği olmadığını söyledi. Erdoğan, “Ekonomimizi olumsuz yönde etkileyen tüm hadiseleri serbest piyasa ekonomisi dışına çıkmadan düzeltmenin mücadelesini veriyoruz” dedi. 

Etiketler: erdoğan, tesk
Okunma Sayısı: 740
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    14.9.2018 11:01:39

    Olmayan şeyde eksiklik değil yok denir olay bu.

  • Ali Tam

    14.9.2018 03:28:41

    Demokrasi adil olmadan olunamaz. Adil olmak ise bütün dünya da kabul edilen sarsilmaz ilkeye baglidir. O ilke sudur: Adalette ve ilimde bir delilden nes'et etmeyen bir ihtimalin hicbir ehemmiyeti yoktur. Oysa 15 Temmuzdan sonra KUVVETLE MUHTEMEL deyip hapisler dolduruldu. AKP ve lideri maalesef dünyanin anladigi demokrasiden farkli bir düsünceye sahip. Ben pilotum demeyle ucagin kokpitine kimseyi oturtmuyorlar. Ben demokratim diyene de Dünya da körükörüne kimse itimad etmiyor. DELILINI GÖSTER DIYORLAR. Tadilat bahanesiyle kapatilan Ayasofya'yi Müze olarak acmak düzenbazliktir, eskiyaliktir., adil degildir, hukuka uygun degildir. Bunu bile bile Ayasofya yi tadilattan sonra ibadete acmamak ayrica bir DEMOKRASI ve HUKUK ayibidir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı